Evenemang

Satyananda yogacenter:

UPPSALA YOGASKOLA

ETT LEVANDE YOGACENTER DÄR ALLA KAN VÄXA!

Etabl. 1981

Smak för yoga: yin yoga med Nina - 28 sept


Under hösten kommer Nina Ivarsson och leder yin yoga under några lördagsförmiddagar. Nina är certifierad yinyogalärare. Hon hittade yogan 2010 och har prövat flera olika yogastilar. Hon fastnade för yinyogan därför att den ger stor möjlighet att stanna upp och möta sig själv. Yogan ger i bästa fall verktyg att hantera livet utanför mattan med mer klokhet och större medkänsla - med sig själv och andra. Nina är också verksam som svensklärare och författare. Hennes viktigaste arbetsredskap är nyfikenhet, tålamod och humor.

 

"Jag började med yoga som en träningsform, för att bli starkare och må bättre fysiskt. Med åren har jag upptäckt att yogan har något att ge på alla plan: fysiskt, känslomässigt och själsligt. Jag lever inte för att yoga - men jag yogar för att leva. För att ta vara på livet."

 

Foto: Lina Nääs


När? 28 sept, 19 okt, 23 nov kl 10-11.30 med efterföljande brunch.


Pris? 250 kr (inkl brunch), ingår för dig med terminskort Yoga Obegränsat

Må bra-kväll 9 oktober


Den 9 okt är Susanna inbjuden till Tullhusets Må bra-kväll. Hon kommer att prata om Yoga Nidra - utvecklas genom avslappning.


Onsdag 9 oktober kl 18.00 –20.30


Tullhuset, Hamnplan 9  www.tullhusetspauppsala.se


Dynamisk meditation No Dimension
med Lennart


No Dimensions är en dynamisk meditation av Osho som bygger på gamla sufiska rörelser. Den är till för att balansera oss. Något som känns viktigare än någonsin nu när omvärlden snurrar på fortare och fortare…Den är min absoluta favorit bland Osho-meditationerna.


Den består av tre stadier. Det första är 30 min långt. Då gör alla samma enkla rörelser i samma takt. För mig ger den förutom balansering också en fin känsla av gemenskap.


Det andra stadiet är 15 min och då snurrar var och en i sin egen takt samtidigt som du tittar in i din egen handflata. För att inte bli yr är det viktigt att börja och sluta långsamt. I det andra stadiet känner jag trots att omvärlden snurrar så är jag här, lugn och balanserad.

I det sista stadiet som är 15 min ligger vi på mage (eller rygg om det känns bättre) och integrerar.


Vill du läsa mer om No Dimensions och Osho, följ länken nedan:

https://www.osho.com/meditate/active-meditations/no-dimensions-meditation


Varmt välkommen att uppleva No Dimensions tillsammans med mig


När?  onsd 19.15-20.30 

datum: 9, 23 okt och 6 nov


Lennart Knutsson

Massage terapeut och Coach i Zen Coaching nätverket

www.lenknut.se

www.zenknut.se


Yoga i Toscana - 16 Oct


Välkomna till en yogakurs i Toscana med yogalärarna Helene Joelsson och Josefin Setterwall. Vi håller kursen på en före detta vingård i sydsluttning, i den lilla byn Antigo. Här har vi en hänförande utsikt över Apuanska Alperna och sluttningarna där oliver och vindruvor växer.

Morgonen börjar i yogarummet med mjuka och välgörande rörelser som följs av andningsövningar och en liten meditation. Efter frukost och karmayoga följer några timmar av egen tid. Där finns det möjlighet till utflykt med matsäck på egen hand i den antika närmiljön, vila i stillhet eller bad i gårdens pool. På eftermiddagen möts vi i yogarummet igen och efter middagen avslutas dagen med ett kortare kvällsprogram.


Kostnad för yogakursen 5.900 sek inklusive boende, mat, transport till och från närmaste tågstation.

Flyget bokar du och bekostar själv. Närmaste flygplats är Pisa.


För anmälan och mer information kontakta oss via messenger eller email: helene@yogarehab.se


Se även; 

https://www.facebook.com/events/1473200129487221/?ti=icl


Uppsala Yogaskola AB

S:t Olofsgatan 11

753 21 Uppsala


info@uppsalayogaskola.se

Copyright:UppsalaYogaskola@all rights reserved