Evenemang

Satyananda yogacenter:

UPPSALA YOGASKOLA

ETT LEVANDE YOGACENTER DÄR ALLA KAN VÄXA!

Etabl. 1981

Lunchpass: Yoga Lugn och Klanger 4 juni 11.30-12.30


4 juni kl 11.30-12.30 Yoga Lugn och Gong


Ledare: Susanna (yoga) och Erika (klanger och Gong)

Susanna leder lugn hatha-yoga där du får röra hela kroppen till dina andetag och sen fortsätter Erika med djupavslappning med Gong. Gongens vibrationer har förmågan att ta dig till ett tillstånd bortom sinnet där du kan uppleva enhet med allt, som en guidad gruppmeditation. Vi tror att detta samarbete kan komplettera varann väl och ge dig en timme att komma i balans, öka energi och närvaro - mitt på dagen mitt i vardagen.


Första tillfället i denna serie var 26 feb och blev lite av en världspremiär nu vidareutvecklar vi konceptet tlilsammans!


Sommarfest 13 juni


Vi välkomnar alla på sommarfest och firar gemenskap och internationella yogadagen (lite i förväg!). Vi vill helt enkelt fira att vi har en så härlig Yogaskola där vi alla får träffas!

Börja gärna kvällen på swami maytreyis yoga. Från ca 19.15 bjuder vi på smörgåstårta, te och efterrätt och umgås tillsammans! Sen övergår vi till kirtan och eldceremoni (havan), speciellt dedikerat till hälsa på alla plan för alla under sommaren. En varm kram från oss alla inför sommaren!


Pris: 180 kr för bara sommarfesten, 250kr om du också vill gå på swami maytreyis yoga innan!Kommade workshops:


Under våren kommer den andra och tredje workshopen i Satyanandayogans grundstenar; Yoga Nidra och Meditation. Mer information och datum kommer att publiceras här.


Yoga Nidra Workshop - flyttas till i höst

Uppsala Yogaskola AB

S:t Olofsgatan 11

753 21 Uppsala


info@uppsalayogaskola.se

Copyright:UppsalaYogaskola@all rights reserved