Yoga Online

Vi kommer hem till dig online!


Vi håller yogaklasser på plats på yogaskolan, men öppnar också upp våra digitala kanaler för att både dela live-sändning och inspelat material med dig....via Zoom

De flesta klasserna sänds online via Zoom vid behov. Du kan även få del av inspelningen efteråt fram till några veckor efter kursens slut. Du får mer instruktioner om länkar och program som behövs (utan kostnad!) när du anmäler till hel kurs i bokningssystemet.


Om du går enstaka klass behöver vi din anmälan senast en timme innan klassen om du vill vara med hemifrån så att vi hinner skicka länken till dig i god tid.


...via You Tube

Vi har även flera program och kurser inspelade från i våras som är sammansatta enligt olika teman 

  • Morgonyoga med Susanna - 5 klasser 30-55 min
  • Solhälsningen workshop med Susanna - 1 h 20 min, 3 varianter av solhälsningar
  • Om du gått för Karmaroopa eller Swami Maitreyi tidigare kan du höra av dig för möjlighet att få del av inspelning
  • 5-Klasser: 1-1.5 h + 2 bonus andningsövningar. När du vill ha nya klasser säger du till så kan du köpa 5 nya klasser.

Hör av dig till info@uppsalayogaskola.se om du är intresserad av inspelad yoga!...följ hel kurs via inspelning

Om du inte kan vara med på en kurs på utsatt tid och vill följa en hel kurs, så kan du följa med hemifrån via inspelning. Du får då en inspelad klass per vecka så länge som kursen pågår. Ledaren finns tillgänglig per mejl om du har frågor. Hör av dig till info@uppsalayogaskola.se om du är intresserad!


...gratis övningar via appen Insight Timer

Det är smidigt att kunna göra meditations- och avslappningsövningar via en app. Vi har nu börjat lägga upp övningar på appen Insight Timer. Den första inspelningen Lär känna din andning finns nu publicerad och vi hoppas att den snart ska få sällskap av fler inspelningar. Vi har varit noga med att ljudet ska vara kristallklart (precis som på online-klasserna) så att det ska gå att lyssna på dem igen och igen.

Hur hittar du den? Gå till din smartphone och ladda ner appen Insight Timer. Sök högst upp på Lär känna din andning eller Susanna Godee så hittar du den. Övningarna är gratis, du kan ge en frivillig gåva via appen om du vill (går direkt till yogaskolan).
Håll kontakten!

Vi tror att yoga och meditation behövs mer än någonsin. Inte för att stänga in dig i en yogabubbla, utan för att få återhämtning och kunna möta allt som är. Därför vill vi ge dig draghjälp och en digital mötesplats där vi kan träffas.


Vi ses snart på det sätt som går! Med mycket kärlek och omtanke från oss.