Aktuella Event

Pilgrimsyoga 17 Februari 2018

 

 

Pilgrimsyoga är en modern evidensbaserad yogaform som du enkelt kan använda i din vardag. Med rötter från uråldriga traditioner (Pilgrimsvandringen och klassisk Hathayoga) ger Pilgrimsyogan viktiga nycklar som hjälper dig att hämta kraft inifrån för en mer

balanserad tillvaro. Pilgrimsnycklarna som är ledorden för denna form av yoga bygger sina program kring dessa teman där pilgrimstanken att vi är på väg till en större harmoni mellan vårt inre och yttre liv. Pilgrimsyoga riktar sig till alla oavsett bakgrund eller religiös tillhörighet. Pilgrimsnycklarna är sju stycken:

• Frihet

• Enkelhet

• Tystnad

• Bekymmerslöshet

• Långsamhet

• Andlighet

• Delande

 

Eva och Karmaroopa kompletterar varandra i denna workshop där de utifrån sina kunskaper och erfarenheter väver ihop ett innehåll där vi utforskar yogans existentiella dimensioner med olika yogaprogram och övningar som anknyter till Pilgrimsnycklarnas huvudteman.

Vi startar morgonen med ett långsamt Pavanmuktasanaprogram där vi mjukar upp leder och får igång synkroniceringen av andning och kroppsrörelser. Därefter rör vi oss mer öppnande och dynamiskt och använder oss av Hara-tekniker för att rensa ut stagnerad energi och sånt som inte gynnar oss längre. Vi pratar om yoga som livsstil och lite kring vad vi lämnar för fotavtryck bakom oss. Är våra val stöttande eller belastande? Hur kan vi förenkla våra liv – vanor och mönster.

Hur kan jag medvetet stanna upp och ge utrymme för mitt varande och självläkning?

Tema: Tystnad, Andlighet, Långsamhet och Delande, Pranayama, Solhälsning, yoganidra, meditation, chanting, Co-listening

Läs mer om Eva Seilitz på www.pilgrimsyoga.se

 

NÄR? Lördag 17 Februari 2018 kl. 13:00 - 16:00

PRIS: 300 kr som betalas kontant på plats via swish 1235764402 eller bangiro 5355-2568..

 

Sista anmälningsdag är 12 februari. Avbokning senast 12 februari.

Vi har jättefina nyheter!

 

Vi är så stolta över vår barnyogalärare Savita (Helene Joelsson) som under yogagalan 2018 fick stipendium och utmärkelse för sina insatser som barnyogalärare.

Savita har varit barnyogalärare enda sedan 2004 och har fantastisk kontakt med barn. Varmt grattis till Savita!!

 

Motiveringen lyder:

Hon är en fantastisk yogalärare som ser varje barn och har förmåga att ta fram deras styrkor och nyfikenhet. Hon får barnen att slappna av och känna sig trygga i varje del av yogaklassen. Speciellt hennes förmåga att få barnen att slappna av med en magisk fjärilsstav är unik.

Vinnare av Värvningstävlingen 2018!

 

Delad glädje är dubbel glädje! Grattis Malin som vunnit vår värvningstävling och tagit med sina vänner till Uppsala Yogaskola!

Du vinner middag för två på GinnDee!

 

Tack för att du strålar där du går!

 

 

 

Här på bilden övar Malin handstående tillsammans med Simon

Uppsala Yogaskola AB

S:t Olofsgatan 11

753 21 Uppsala

 

info@uppsalayogaskola.se

Copyright:UppsalaYogaskola@all rights reserved